DERNEK HAKKINDA

Değerli Karapınar Köyü Sevdalıları,

19 Mayıs 2022  tarihinde Karapınar Köyü Dayanışma ve Kalkınma derneğinin  olağan kongresinde şahsım derneğin devamı konusunda yönetim kurulu üyeleri İdris Aydin Asım Aydın Ramazan Başar Galip Başar Cengiz Açıkgöz ve Orhan Aktaş ile beraber tamamen köyümüze yararlı işler yapabilmek adına her türlü şaibeden uzak hiç bir siyasi oluşumun içerisinde olmadan hizmet odaklı faaliyet işler yapmak için bu bayrağı devraldık.Köyümüzü daha güzel bir hale getirebilmek için  yeni  beyaz bir sayfa açıyoruz, bu yolda sizlerin manevi desteğinize her zaman olduğundan daha fazla ihtiyacımız var.  İlk olarak derneğimiz tüm Karapınarın bunun bilinmesini isterim bizler bugün varız yarın yokuz dolayısıyla biz üç yıllık görev süremizde altını çizerek belitmek isterim köyümüz siyasetinin hiç bir yerinde olmayacağız ve  sadece hizmet esaslı çalışacağız. Bu amaçla derneğimiz ücretsiz internet hizmetini siz değerli Karapınarlıların hizmetine sunmuştur.  İkinci olarak hem köyümüzden hem de derneğimizin faaliyetlerinden haberdar olabilmeniz için kurumsal resmi web sayfamızı http://karapinarkoyudernegi.com/  internet sitemizi kurduk.

Karapınar halkına hayırlı olmasını dilerim.

Soner AYDIN

Dernek Başkanı